موبایل غرق شده را نجات دهیم!
وقتی گوشیتان مستقیما به درون وان حمام یا درون آب شیرجه میزند، برای نجات دادن آن به یک راه حل سریع نیاز دارید. پس این توصیهها را به خاطر بسپارید تا اگر چنین اتفاقی رخ داد، خیلی دستپاچه نشوید!
آیا گوشی شما هم کف حمام یا دستشویی افتاده است؟ اگر از این به بعد این اتفاق افتاد، وحشت نکنید! فقط کافی است برای بازگرداندن جان تلفن همراه غرق شده خود، این کارها را انجام دهید. البته یک کارهایی هم هست که اصلا نباید انجام دهید، پس حتما مقاله را تا آخر بخوانید. ماشین لباسشویی، دستشویی، لیوان چایی، هوای مه آلود و ... همه دوست داشتنیاند؛ البته تا وقتی که گوشی گرامیتان با یکی از آنها تماس نگیرد! و لاشه فلزی خیس و بیجانش، اشکتان را در بیاورد.
چه کارهایی باید انجام دهیم؟
اگر قطعات گوشی خود را به طور کامل از هم جدا کنید، ممکن است خیلی سریع خشک شود، اما این کار ضمانت نامه را از درجه اعتبار ساقط خواهد کرد. به علاوه چنین کاری معمولا به وسایل تخصصی نیاز دارد و اگر مراقب نباشید ممکن است گوشی شما آسیب هم ببیند. بنابراین چنین روشی را توصیه نمیکنیم. به جای جدا کردن قطعات گوشی از یکدیگر، اقدامات زیر را انجام دهید:
1- اولا هر چه سریعتر گوشی را از درون آب خارج کنید. غوطهور ماندن طولانی در مایعات یا محیط خیس، ممکن است ریسک آسیب دیدگی را بیشتر کند.
2- از فشار دادن دکمههای گوشی و چک کردن آنها جداً خودداری کنید، چرا که هر فشاری ممکن است مایع را بیشتر به درون گوشی نفوذ دهد.
3- در هر حالتی، بهترین کار این است که هر چه سریعتر باتری دستگاه را بیرون بکشید، چرا که به حداقل رساندن برق گوشی میتواند مانع از اتصالی کردن آن شود.
بهترین کار این است که هر چه سریعتر باتری دستگاه را بیرون بکشید، چرا که به حداقل رساندن برق گوشی، میتواند مانع از اتصالی کردن آن شود.
4- اگر از یك گوشی استفاده میکنید که مثل آی فون یا لومیای نوکیا، باتری غیر قابل تعویض دارد، راه حل قبلی برای شما مناسب نیست. پس باید مقداری ریسک کرده و چند دکمه را فشار دهید. اگر گوشی تان هنوز کار میکرد، سریعاً آن را خاموش کنید. در چنین مواردی باید هنگام در دست گرفتن گوشی خیلی مراقب خودتان باشید!
5- هر گونه لوازم جانبی و افزودنیهای گوشی را در بیاورید.
6- کارت حافظه و SD کارتها را خارج کرده و درپوش همه پورتها را بردارید تا به تهویه دستگاه کمک شود.
7- همه قسمتها را با حوله خشک کنید، به خصوص قسمتهای بیرونی گوشی را. اما مراقب باشید که در حین این عمل، آب از دهانههای باز گوشی وارد نشود.
8- اگر همه چیز هم خشک شود، باز هم امکان دارد که مقداری رطوبت در گوشی نهفته باشد که باید حتما قبل از روشن کردن، آنها را هم ازبین ببرید. یکی از اثبات شدهترین شیوهها برای این کار، مدفون کردن گوشی در یک کاسه برنج خشک است. مواد خشککنندهای مثل برنج، نوعی خاصیت رطوبت پسند دارند که میتوانند رطوبت را از مواد جذب کنند. علاوه بر این، شما میتوانید برای تأثیر بیشتر، از بستههای ژل سیلیکا (همانهایی که درون جعبههای کفش هست) استفاده کنید. اگر هیچ کدام از اینها را در دسترس ندارید برنج نپخته، بهترین وسیله است.
گوشی را در ظرف دربستهای که هوا نمیتواند به داخلش نفوذ کند قرار داده و کاملاً آن را با ماده خشک کننده انتخابی خود بپوشانید. ظرف محتوی گوشی و مواد جاذب را به مدت 24 الی 48 ساعت رها کنید تا خشک کننده، رطوبت را به طور کلی از دستگاه بیرون بکشد. اگر از ژل سیلیکا استفاده کنید، زودتر به نتیجه میرسید.
9- هر وقت از خشک شدن کامل گوشی خود مطمئن شدید، باتری را به سرجای خود برگردانید و گوشی را روشن کنید. موفق باشید!